/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az utolsó Jaguar XK

2014. március 17. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

Nyáron megszűnik a Jaguar XK gyártása, ám addig még legalább egy korlátozott darabszámú egyedi modell megjelenésére lehet számítani. Az első a sorban az XK66 Special Edition, amelyből összesen 66 darabot készítenek, kizárólag a német piacra.

Az XK66 éppen 66 évvel az XK120 után mutatkozik be; modell megjelölése ezt jelképezi. A limitált kiadású autó kupé és kabrió kivitelben, 385 lóerős 5 literes V8-as motorral érhető el és két külső fényezéssel, brit versenyzölddel és Stratus szürkével választható. Az egyedi karosszériaszínek mellett az „XK66” emblémák, a króm tükörházak és a magas fényű 20 colos Orona kerekek az egyedi megkülönböztető jegyek az autón. A vászontető bézs vagy fekete lehet.

Bent a műszerfal utas oldali részét „XK66 One of 66” plakett díszíti, és a kárpitozás is egyedi. Fekete kontrasztvarrásos karamellszínű, vagy elefántcsont varrású fekete bőrkárpittal rendelhető az autó. Diófa betétek és alumínium pedálok járulnak hozzá az elegáns összképhez.

A Jaguar XK66 Special Edition májusban kerül piacra Németországban, 99 380 (kupé) és 107 580 (kabrió) eurós áron.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/