/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Buszba csapódott Aventadorával, sérülés nélkül megúszta

2014. február 04. 12:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A Lamborghini Aventador kínai tulajdonosa egy városi száguldozás alkalmával kissé elmért egy előzést és a szemből jövő buszban kötött ki. Ő megúszta, de autója aligha lesz képes saját lábán járni valaha is.

A Car News China információi szerint egy Lamborghini Aventador LP700-4 szenvedett súlyos balesetet az Anhui tartományban található Hefei városában, amikor előzés közben egy szemből szabályosan közlekedő helyközi járattal ütközött.

A tanúk elmondása szerint a narancssárga LP700-4 vezetője egy előzés közben túl átsodródott a szemközti sávba, ahol a busszal találkozott össze. A képeken látható sérülések alapján megállapítható, hogy valószínűleg jócskán túllépte a megengedett sebességet a sofőr. Ezt a nyitva maradt hátsó szárny is igazolja, mely 80 km/óra feletti sebességnél jön elő automatikusan, hogy növelje a leszorító erőt, azaz a tapadást.

Meglepetésre az Aventador tulajdonosa sértetlenül szállt ki a lenullázott oldalú kocsiból, míg a buszon utazók közül – a sofőrrel együtt – pár embert kórházba kellett szállítani, de szerencsére ők sem szenvedtek súlyos sérüléseket. A felelőtlen vezető baját tovább tetézi, hogy autóját rendszám nélkül használta a szerencsétlenség idején, így nemcsak, hogy extra büntetésre számíthat, még biztosítója sem fizet a károkra. Márpedig a 90 millió forintos olasz sportjárgány kiszakadt kereke és legyalult jobboldala miatt bizony totálkárosra tört, így javíthatatlanná vált.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/