/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Így fog kinézni a Nissan GT-R egy magyar szerint

2014. január 31. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az X-TOMI Design az Amerikában nemrég bemutatott Sport Sedan koncepcióautót felhasználva elkészítette a jövendőbeli, sportkocsikat verő japán négykerekű fantáziarajzát.

Bár még két évet kell várni érkezésére, hihetetlen sikerei miatt már régóta folyamatos spekulációk és fantáziarajzok tárgya a következő generációs Nissan GT-R.

Most épp egy magyar designer-csapat vetítette virtuális vászonra elképzelését a sportkupéval kapcsolatban. Az X-TOMI Design az Észak-Amerikai Autószalonon bemutatott Sport Sedan prototípust vette alapul képei elkészítésekor.

Ha a végső modell egészen más lesz, az sem baj, mert legalább egy újabb ötletes elképzelés jelent meg a célautó potenciális megjelenéséről. Egy dolog viszont egyre inkább biztosnak látszik, mégpedig, hogy a 2016-ra várható csoda megkapja a Nissan által szabadalom alá vett „R-Hybrid” márkanevet, azaz egy hibrid hajtásláncot, amire már Andy Palmer, a cég ügyvezető alelnöke is utalást tett. A várhatóan 600 lóerő felett teljesítő gépről az idő múlásával egyre több részletet ismerhetünk meg, addig viszont maradnak az efféle vázlatok.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/