/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megújult a Lamborghini Gallardo

2012. október 02. 20:30   |   Autoblog
címkék:  

A Lamborghini felfrissítette története legsikeresebb modelljét, a Gallardót. Az összkerékhajtású LP 560-4 típus agresszívabb front- és farrészt kapott, míg a kínálat csúcsán lévő LP 570-4 Superleggera és LP 570-4 Spyder Performante még tovább fejlesztett Edizione Tecnica verzióban is elérhetőek lesznek. Az új modellek novembertől már megvásárolhatók.

Gallardo LP 560-4

Bemutatása óta közel 13 ezer darab fogyott a Lamborghini Gallardóból, ami bámulatos siker egy szuper-sportkocsikat előállító gyártótól. A kis Lambo sikerének titka elsősorban a pengeéles vonalakkal operáló karosszériája, amelyet a tervezők most még tovább vadítottak. A kocsi orra a Lamborghini dizájn szerves részét képező háromszög és trapéz motívumokkal gazdagodott és a légbeömlők méretét is növelték. Mindezek hatására a Gallardo fellépése sokkal fenyegetőbb lett. Új elemek még az első sárvédők légnyílásai, valamint az új stílusú, 19 colos bikolor Apollo könnyűfém felnik is. A farrészen ugyancsak felfedezhetők a trapéz és háromszög formák – a középső, szélesebb rácson át pedig hatékonyabban szellőzik a motor. A még impozánsabb megjelenés érdekében az új Gallardo extra stíluscsomaggal is felszereltethető, amely fényes fekete díszítőelemeket tartalmaz.

Gallardo LP 570-4 Edizione Tecnica

Novembertől a Gallardo család két legdrágább modelljét, az LP 570-4 Superleggerát és az LP 570-4 Spyder Performantét Edizione Tecnica kiadásban is meg lehet majd vásárolni. Még egyedibb megjelenés és tovább bővített felszereltség jellemzi őket. Egyedi tartozékaik a fix hátsó légterelő szárny és a karbon-kerámia fékrendszer, de igazán az exkluzív külső fényezésükkel hívják fel magukra a figyelmet. A tetőoszlopokat és az első légbeömlőket minden esetben kontrasztos színűre fújják. Csak az Edizione Tecnica modellekhez érhető el a Nero Nemesis matt fekete és Arancio Argos narancs, a Bianco Canopus matt fehér és Arancio Argos narancs, valamint az Arancio Argos narancs és Nero Nemesis színkombináció.

Emellett természetesen az összes új Gallardo modell is a végletekig egyénre szabható az Ad Personam program segítségével.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/