/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: A Maroon 5 énekesének Mercedes 300 SL-je

2019. március 30. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy 1955-ben gyártott, Adam Levine énekes tulajdonában levő Mercedes-Benz 300 SL sirályszárnyú ritkaság keresi új gazdáját. Az árverésre készülő oldtimer nem futott keveset, de mindig meg volt becsülve, és amúgy hat éve van a hírességnél.

Nem mindennapi Mercedes-Benz kerül árverésre az RM Sotheby’s soron következő rendezvényén Fort Lauderdale-ben.

Egy 1955-ös 300 SL sirályszárnyas kupétól válik meg Adam Levine, a Maroon 5 énekese, melyet már hat éve tudhat magáénak, s ez idő alatt temérdek alkalommal kapták lencsevégre őket együtt a paparazzik.

Habár sok részletet nem ismertetett az aukciósház, a képek alapján hibátlan állapotú csillagmárkásra tehet szert egy szerencsés illető. Ugyan nem futott keveset, épp most ugrik 51 479-re a mérföldszámláló, azaz már 82 846 km található benne, ám ez egyáltalán nem látszik, köszönhetően a folyamatos gondozásnak – végül is nem egy dísztárgyat vesz az ember.

Átlagban elmondható, hogy a keveset futott, hibátlan 300 SL-ek 2-3 millió dollár (573-860 millió forint) között cserélnek gazdát, futásteljesítménye miatt az RM Sotheby’s 1-1,4 millió dollár (286-400 millió forint) közé taksálja Adam Levine automobilját. A győztes licitáló egyébként a gyári bőrönddel és szerszámkészlettel is gazdagabb lesz.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/