/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: 22 évesen úgy tündököl, mintha most jött volna ki a gyárból

2015. április 04. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egy hibátlan állapotnak örvendő, limitált kiadású 1993-as Mercedes-Benz 190E vált eladóvá az Egyesült Államokban. Az autónak eddig két gazdája volt, órája pedig csupán 42 238 mérföldet számlál.

1982-es megjelenésekor a Mercedes W201-es kódnevű 190E modellje az egyik legmodernebb és legszebb autónak számított. Akkori riválisa, a BMW e30 3-as sorozat fényévekre volt tőle technikailag és minőségét illetően is. A Mercedesben például olyan biztonsági extrák is elérhetőek voltak, mint az ABS, a légzsák és a biztonsági öv előfeszítése, ráadásul a menetkomfortot olyan finomságok növelték, mint a hátul öt ponton csatlakozó multilink futómű.

Az alábbi 190E ráadásul egy igen különleges darab, az utolsó legyártott példányok közül való 1993-ból, illetve ez a német prémiummárka történetének az első limitált szériája a maga 700 darabos kiadásával. A speciális Merci smaragdzöld fényezést, illetve vajbőr belsőt kapott, amikhez még hozzájön az elektromosan nyitható tolótető, a hátsó fejtámlák, a fényszóró mosó és törlő berendezés, az elektromosan állítható első ülések és a nyolcküllős alufelnik.

Újkori ára 30 250 dollárra rúgott, most az autó második tulajdonosa 42 ezer mérfölddel (67 580 km) szeretné minél több pénzért továbbadni az interneten keresztül, így online aukciót indított a szépségre, amely jelenleg 12 950 dolláron, azaz valamivel több mint 3,5 millió forinton áll, de könnyen felmehet akár 15 ezerig (4 millió fölé) is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/