/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a Ford sport lakóbusz

2019. július 31. 13:35   |   Autoblog
címkék:  

Egy angol úriember kifejezetten sportos megjelenésű lakóautót készíttetett magának. A munkát a motorsportban tevékenykedő MS-RT és a lakberendező Wellhouse Leisure végezte; olyan kisbuszt alkottak, amely ránézésre raliversenyen is indulhatna, miközben kempingezéshez is tökéletes.

A Ford Transit Custom külsejét az MS-RT vadította meg. Sportos karosszériakitet és sport kipufogórendszert installált, majd feltűnő matricázással látta el. A tengelyvégekre 18 colos OZ Racing felniket csavarozott, 255/45 méretű Hankook Ventus S1 Evo abroncsokkal. Az agresszív lökhárítóval, mélyre húzott spoilerekkel, vaskos kerékjárati ívekkel és méretes tetőszárnnyal felvértezett Transit Custom egészen brutálisan fest.

Összkomfortos utasterében is találunk sportos beütést, a forgatható első és a sínen tologatható hátsó padot ugyanis fehér-kék bőrrel kárpitozták, egyedi mintát varrtak rájuk, s a biztonsági öveket kékre cserélték. A Transit Customban emellett teljes felszereltségű konyha és fekvőhely is található, utóbbi a felnyitható tetőnek köszönhetően. Az Alcantara mennyezetkárpitba világító diódákat varrtak. A sport lakóbusz mozgatásáról gyári 2 literes turbódízel motor gondoskodik, 170 lóerős teljesítménnyel.

A tulajdonosnak egyébként mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, 77 ezer fontjába (85 ezer euró) került a különleges jármű.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/