/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: a sleeper Jaguar

2019. június 07. 14:30   |   Autoblog
címkék:  

Sleepernek hívjuk azokat az autókat, amelyek külsején nem látszik, hogy valójában mekkora teljesítmény lakozik bennük. A Jaguar új Touring kivitelű XE SV Project 8 modellje ilyen; első ránézésre nem mondanánk meg róla, hogy 600 lóerő feszíti és 300 km/óra a végsebessége.

Jag_Project8_Touring_Front_050619_01

A visszafogottabb külsejű, elsősorban utcai használatra szánt XE SV Project 8-at a Jaguar Special Vehicle Operations részlege fejlesztette ki. A kocsi lényegében egy extrém részletektől megfosztott Project 8, amely így is a világ leggyorsabb szedánjai közé tartozik. Nincsenek rajta az eredeti modell feltűnő matricái és a hatalmas, állítható hátsó légterelő szárnya.

Jag_Project8_Touring_Spoiler_050619_03

A masszív karbon légterelő helyett diszkrét élspoiler díszíti, amelyet első karbon splitter egészít ki. Bár az aerodinamikai tulajdonságai alaposan megváltoztak, a Touring specifikációjú Project 8 így is 3,7 másodperc alatt gyorsul fel százra és eléri a 300 km/órás végsebességet (a normál gép 322 km/órára képes).

Jag_Project8_Touring_Side_050619_02

A Special Vehicle Operations mindössze 15 darab Touring kivitelű XE SV Project 8 összeszerelését tervezi, négyüléses konfigurációban. A gyűjtői darab csak négyféle színben (Valencia Orange, Velocity Blue, Corris Grey Satin, British Racing Green) vásárolható meg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/