/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Albánia Hondája – videóval

2015. július 29. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A mozikban hamarosan látható Vakáció című film főszereplő járgányáról kerültek fel információk, képek és videók is az internetre. A szerencsére csak filmvásznon létező négykerekűt a kiránduló család életét hivatott megkeseríteni a nézők örömére.

Egy fiktív albán TV-reklámban mutatták be először a Tartan Prancer nevű családi egyterűt, amelyről elsőre nem tudni, melyik is az eleje. Mindez persze eltörpül az olyan extrák mellett, mint a beépített ivókút, a két hamutál a műszerfal tetején, a külső kilincsből kinyíló pohártartó vagy az éppen sosem működő, kézrecsukás-érzékelő.

A modell ráadásul plug-in hibrid, azaz elméletileg konnektorról is tölthető… lenne, csak épp a csatlakozó nem kompatibilis semmilyen ország aljzatával. A négy, egymással szembenéző visszapillantó már csak hab a tortán.

A ’80-as években Chevy Chase és Beverly D’Angelo főszereplésével elindított, majd abba is hagyott, végül most elővett és leporolt Vakáció-sorozat legújabb részében egyébként feltűnik a két régi színész is, ám a hangsúly az időközben felcseperedett és saját családdal rendelkező Rusty Griswold (Ed Helms) kapja a hupikék, albán egyterű mellett, amelyet ő maga nevez Albánia Hondájának a film egyik jelenetében.

Azért talán már így előre megmondható, mennyire lesz igaza a családfőnek eme kijelentésével…

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/