/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: az ujjlenyomattal személyessé tehető Porsche

2020. február 24. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Porschék már manapság sem egyformák, alig találni két pontosan megegyező modellt. Mostantól azonban a 911-es modellek olyan egyedivé tehetők, mint az ujjlenyomat. A Porsche által kifejlesztett, innovatív direkt nyomtatási eljárással mostantól a festett karosszériára bármilyen magas minőségű grafika felvihető. Kezdetben az ügyfelek az első fedelet díszíthetik fel a saját ujjlenyomatuk képével.

Az új direkt nyomtatással olyan tervrajzokat lehet készíteni, amelyeket hagyományos eljárásokkal nem. A direkt nyomtatás alapelve hasonló a tintasugaras nyomtatóéhoz; egy nyomtatófej automatikusan hordja fel a festéket a háromdimenziós felületre. A festést robot végzi, s miután végzett az egyéni grafikával, még egy lakkréteget fúj a lemezre. A feldíszített elemet ezután ismét felszerelik a kocsira.

Aki ujjlenyomatával szeretné egyedivé varázsolni Porschéját, a Porsche Exclusive Manufakturnál kell jeleznie a szándékát. A szolgáltatás 7500 euróba kerül.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/