/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (3) |
| Több

A nap képe: egy különleges Porsche limuzin

2014. május 23. 07:00   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche Exclusive részlege ismét egy fantasztikus modellt állított össze, amelyen bemutatja, hogy a személyre szabási lehetőségek tárháza szinte kimeríthetetlen. A jármű egy Panamera Turbo S, a Porsche leggyorsabb limuzinja.

A Panamera Turbo S mindenekelőtt kapott egy gyönyörű mélyfekete fényezést (Jet Black Metallic), amihez fényes fekete, polírozott peremű 20 colos Sport Classic kerekeket választottak. A fényszórók a Porschénál ma kapható legfejlettebb LED-es kivitelűek a Porsche Dynamic Light System Plus (PDLS+) csomaggal kiegészítve, pluszban sötétítettek is. A hátsó lámpák is sötétített kivitelűek, s a kipufogócsövek sem maradtak fényesek.

A kabinban vörös és fekete bőrrel kárpitozták az üléseket, az ajtóbelsőket, a középkonzolt és a műszerfalat is, de igazi különlegességként a légbeömlők rostélyai is bőrborítást kaptak. A váltókart karbon betét díszíti, és a megvilágított küszöblécek is szénszálasak. A műszerek számlapjai fehérek, csakúgy mint a műszerfal tetején trónoló Sport Chrono stopperóráé. A pontot az i-re az ugyancsak a Porsche Exclusive kínálatát gazdagító vörös bőrszegélyes szőnyegek teszik fel.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Rigoletto
2014-05-23 - 15:35

Elég izgalmasnak tűnik, bár ebben a kategóriában nehéz nagyot mutatni.

steve
2014-05-23 - 15:53

Ez nem kategória , EZ PORSCHE !!!!!!!!

steve
2014-05-23 - 15:57

Ez nem kategória! EZ PORSCHE!!!!


*/