/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: gyári rajzokon a Škoda Octavia RS

2020. február 06. 14:00   |   Autoblog
címkék:  

Tovább fokozva a Škoda Octavia RS iV iránti előzetes várakozásokat, a cseh autógyártó három hivatalos dizájnrajzot adott ki az Octavia negyedik generációja sportos csúcsmodelljének külsejéről. Immár azt is tudni lehet, hogy az új RS hálózatról tölthető hibrid hajtásláncának összteljesítménye 245 lóerő. Az újdonság március 3-án, a Genfi Autószalonon tartja világpremierjét.

01_front_bat-jpg

Húsz évvel az első Octavia RS után az Octavia RS iV nyit új fejezetet e mély benyomást keltő sikertörténetben. Az RS igen keresett a modellsorozaton belül, s a márka egyes meghatározó európai piacain, mint Németországban, az Egyesült Királyságban és Svájcban, összességében minden ötödik kiszállított Octavia az RS-modellek közé tartozott.

02_rear_bat-jpg

Az ügyfelek elsősorban a nagyvonalú térkínálat, a praktikus megoldások és a sportos karakter együttesét értékelik nagyra. Az új RS iV 180 kW (245 LE) rendszerteljesítményű plug-in hibrid hajtásrendszere mérsékelt üzemanyag-fogyasztásával és szén-dioxid-kibocsátásával hosszú távon fenntartható üzemű.

red_small

Az Octavia RS iV limuzin és kombi változata fekete hűtőráccsal, illetve a nagyméretű légbeömlő-nyílásokkal és markáns fekete részletekkel kialakított, sportos első lökhárítóval tűnik fel a dizájnrajzokon. Ezenkívül nagy átmérőjű könnyűfém keréktárcsák, első és hátsó diffúzorelem, valamint a limuzin csomagtérajtaján, illetve a kombi tetőperemén húzódó légterelő fokozzák tovább a dinamikus megjelenést.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/