/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Kereskedésben áll az M csomagos BMW X4

2014. július 05. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Abu Dhabi most sem hazudtolta meg önmagát, ugyanis a helyi BMW kereskedésben már kiállításra került az első M sportcsomaggal ellátott X4-es, melybe ráadásul a gyártó 3.0 literes TwinPower Turbo benzines egysége került.

Abu Dhabiba már most megérkezett a BMW X4 M sportcsomagos változata. A BMW Abu Dhabi Motors kereskedésében egy ilyen példány vehető szemügyre, vagy garázsunkba.

A szalonban kiállított darab ráadásul egy xDrive35i példány 3.0 literes hathengeres benzines turbómotorral, melynek 306 lóereje (225 kW) és 400 Nm-es csúcsnyomatéka elegendő arra, hogy a hozzá párosított nyolcsebességes váltóval 1815 kilogrammot megmozgatva 5,2 másodperc alatt katapultáljon 100 km/órára álló helyzetből és meg se torpanjon egészen a 247 km/órás végsebességig.

Az optikai elemeket magában foglaló sportcsomag tartalmaz egy szett 21 collos alufelnit 245/35 R 21-es abroncsokkal, továbbá M-es lökhárítókat, küszöböket, valamint négy darab Kelleners kipufogóvéget.

A belsőt az alu pedálsor a fényes műszerfal, a barna bőrülések és az ajtókba rakott fabetétek teszik egyszerre sportossá és elegánssá.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/