/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: egy Shelby Mustang, gyűjtőknek

2019. december 25. 12:40   |   Autoblog
címkék:  

A Shelby Super Snake Bold limitált kiadás csak háromféle színben vásárolható meg, a sportkupét hajtó 5 literes V8-as motor pedig elképesztő 825 lóerőt pumpál ki magából. A gyűjtőknek szánt Bold kiadásból csak 30 darab készül összesen.

A Bold modellek kizárólag három exkluzív színösszeállításban lesznek elérhetőek, amelyek az 1970-es Mustang Shelby színpalettáján is megtalálhatóak voltak. Egyik a shadow fekete zöld csíkokkal, másik a lime zöld fekete csíkokkal, a harmadik pedig a twister narancs fekete csíkokkal. A járművek emellett fekete könnyűfém felniket kapnak, utasterükben pedig zöld vagy narancs díszítőelemeket találunk.

A speciális színektől eltekintve a Bold változatok hagyományos Super Snake modellek, azaz agresszív karosszériakitet viselnek, módosított orr-résszel, Shelby hűtőráccsal, ram air motorháztetővel, első spliterrel, továbbá egyedi küszöbökkel, hátsó légterelő szárnnyal és diffúzorral.

Az extra légbeömlőkkel kirakott géptető alatt 5 literes Coyote V8-as motor dohog, kompresszorral izmosítva. Alapkiépítésben az erőforrás 710 lóerőt ad le, de nagyobb feltöltővel már őrületes 825 lóerőre képes. A Super Snake emellett versenyfutóművet, teljesítményre hangolt féltengelyeket, Brembo fékrendszert és verseny kipufogórendszert is felvonultat.

A Shelby Super Snake Bold Edition kupé vagy kabrió változatban, 10-fokozatú automata vagy hatgangos kézi váltóval, 123 295 dollártól lesz megvásárolható a hivatalos dealereknél. Csak 30 darabot készítenek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/