/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az autó, amely nem létezhetne

2016. december 16. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Bár a BMW világosan kijelentette, hogy nem készíti el, egy tuningműhely megalkotta az M2 kabriót. A vászontetős sportautót a Dähler Design alkotta meg egy mezei 2-es kabrióból, s meg kell hagyni, jó munkát végzett.

A fiatal rajongók bánatára a BMW kukázta az M2 kabrió ötletét, így ha valaki kis M modellt szeretne, akkor be kell érnie a kupéval, míg nyitható tetősből az M4 alatt nincs sportmodellje a bajor márkának.

Ezzel azonban nem ért egyet a Dähler Design, így a Technikkel karöltve elkészítette az M2 Convertible változatát. A művelethez a megfelelő optikai csomagra és egy M2-esből származó 3.0 literes turbós benzinmotorra volt szükség – ezt ráadásul kétféle teljesítményben tette elérhetővé a tuner.

Az egyes lépcsőt a 365 lóerőről 402-re növelés jelenti 580 Nm csúcsnyomaték kíséretében, míg a második szint már 419 lóerőt és 610 Newtonmétert termel a hátsó kerekek bánatára. A pontos technikai adatokról nincs szó, de a százas sprintidő 4 másodperc alatt alakul, míg a végsebesség 250 km/óra felett – amennyiben az elektronika nem szól közbe. Az olyan extra kiegészítők mint az állítható futómű vagy az elől akár nyolcdugattyús fékek már csak hab a tortán.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/