/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Az új Porsche 911 Turbo

2019. február 23. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Egyenesen a gyártósoron fotózta le – valószínűleg egy pimasz munkás – a Porsche legújabb generációjának Turbo változatát. Így bár a 992-es széria technikai jellemzői továbbra is ismeretlenek, az a kasztnival egybeolvadt hátsó szárny valami hihetetlen gyönyörű!

Szörnyű olyan világban élni, ahol már a saját alkalmazottjaiban sem bízhat egy autógyártó. Persze az is lehet, hogy reklámfogásról van szó vagy csupán annyira tetszett valakinek az új Porsche 911 Turbo, hogy muszáj volt megosztania a világgal.

Ugyanis egyenesen a zuffenhauseni gyártósorról, méghozzá Todd Schleicher Instagram felhasználó jóvoltából szivárgott ki egy kémfotó, melyen a 992-es generáció Turbo overálban feszít, ráadásul elég telt idomokkal. Az újdonság leginkább szembetűnő része a fix hátsó szárny, mely a márka fanatikusait a 30 évvel ezelőtti, sebességrekorder 959-es megoldására emlékeztetheti.

Habár elsőre úgy tűnik, két képet is kapunk, az alsó csak a felső tükörképe – látszik a Porsche feliratból. Mindenesetre terepmintás álca helyett csupán védőfóliában vehetjük szemügyre a Turbo verziót. Az autóról egyelőre nem sokat tudni, csupán annyit, hogy egy 3-8 literes hathengeres, duplaturbós boxermotor kerül bele több mint 550 lóerővel, s mivel már az előd is 2,8 másodperc alatt képes volt százra katapultálni, várhatóan még jobb gyorsulási értékekre számíthatunk, illetve 330 km/óra körüli csúcstempóra.

A széles karosszérián egy méretes szárnyat, négy kipufogóvéget, hatalmas fekete felniket és az újra divatba jött, egybeolvasztott hátsó lámpát figyelhetjük meg, a többi részletre pedig idén derül fény – hacsak valaki nem szolgáltat még több információmorzsát a modellről addig.

 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What do we have here 992 Turbo

Todd Schleicher (@t_schleicher) által megosztott bejegyzés,

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/