/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy elfeledett Honda Integra Type R

2019. április 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Miután a megbecsült példányok egyre értékesebbé válnak a DC2 generációs Integra legvadabb kiadásából, az alábbi, garázsban elrejtve tárolt példány valódi aranybánya lehet. Habár nem futottak vele feltűnően keveset, úgy vigyáztak rá, mint a hímestojásra.

Szó szerint teljesen elzárva, garázsában egy ponyva alatt, pozdorjalemezekkel körbecsavarozva tartotta közel egy évtizeden át kedvenc Hondáját egy kanadai tulajdonos.

A 2001-es Honda Integra Type R hófehér (Championship White) fényezést kapott, amely egy apró horzsolást leszámítva hibátlan, gyári állapotában tündököl – köszönhetően többek között a ponyvás tárolásnak. Pontosan nem tudjuk, mikor jött el az idő, hogy az autó egy montreali garázsban térjen nyugovóra, de ezt 132 287 kilométerrel az órájában tette.

Bár ez nem kirívóan kevés, az Integrák megbízhatóságát ismerve a jelenlegi futásteljesítmény többszöröse kiautózható még vele, rádásul míg használták, folyamatosan gyári alkatrészeket kapott. Ezt egészíti ki az AEM sportlégszűrő, az utólagos riasztórendszer, valamint a vadonatúj 195/55 R15 méretű gumiabroncsok. A rugókat, gátlókat kímélendő, az autót emelőkön tette el a gondos tulaj, s pozdorjalapokkal tette teljesen láthatatlanná a külvilág számára, így még ha kedvet is kapott volna egy guruláshoz, több tucat csavart kellett volna eltávolítania, hogy hozzáférjen az Integrához.

Mivel szerinte tökéletes állapotban van, továbbá csupán 250 ilyen színű Type R került Kanadába, bátran hirdeti az eBay-en 39 999 kanadai dollárért, ami átszámítva 8,55 millió forint.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/