/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Egy német, fekete Ferrari Enzo

2017. május 06. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

München mellett került eladósorba az alábbi képeken látható olasz csoda. A 399 darab valaha legyártott Enzo között is igen ritkának számító fekete fényezéssel rendelkező autónak meg is kéri az árát a kereskedő, ugyanis átszámítva 686 millió forintot kér érte.

Talán ez a Ferrari Enzo tartózkodik most a legközelebb hazánkhoz, miután csak Münchenig kell érte utazni, hogy szemügyre (vagy esetleg meg)vegyük.

Az órájában mindössze 10 300 kilométert számláló ritkaság így nem csak tökéletes állapotnak örvend, de még 399 darabos szériájában is kiugróan kevés, még egy tucatnyi sem készült Nero (fekete) színárnyalatban, fekete kerekekkel és fekete-piros belsővel.

Így sajnos nem csoda, hogy a modellt értékesítő Semco Exclusive Cars 2,2 millió eurót, azaz mintegy 686 millió forintot kér a hibátlan ritkaságért. Ez persze nem kevés pénz, pláne annak tükrében, hogy Floyd Mayweather például 3,3 millió dollárért (957 millió forint) adott túl saját kedvencén, de nem olyan régen más fekete Enzók is leltek már új gazdára 1,9 millió dollárért (551 millió forint).

Mindenesetre, aki egy ilyen ágaskodó paripa vásárlására adja fejét, az részese lehet az autóban szolgálatot teljesítő 6.0 literes V12-es nyers aggregát 660 lóerejének, így pedig 3,5 másodperces százas sprintjének és 350 km/óra feletti végsebességének, ami még a mai szuperautók között is megállja helyét.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/