/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ilyen Aston Martin V12 Zagato nem létezik még egy

2016. december 25. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csupán 65 darabot gyártott belőle a patinás brit márka, ám ezek közül is kiemelkedik az alábbi, No. Zero névvel illetett hófehér szépség. Az autóhoz ugyanis olyan egyedi kiegészítőket kért tulajdonosa az Aston Martintól, amelyek utánozhatatlanok.

Aki szeretne egy igazán egyedi autót, és nem szűkölködik pénzben, annak jó befektetés lehet a következő képeken látható Aston Martin V12 Zagato.

Az amúgy is csak 65 példányosra limitált szériából ugyanis az alábbi No. Zero modell egy különleges kérésre készült olyannak, amilyen. A 31235-ös kasztnikódot viselő szépség kézzel készített első emblémával büszkélkedhet bogárszárnyakkal kiegészítve, slusszkulcsába a Zagato név „Z” logóját vésték, plakettjére pedig felkerült a No. Zero kiegészítő név.

Ezeken túl orrában egy 6.0 literes V12-es szívó benzinmotor munkálkodik 510 lóerővel a fedélzeten, amelyet egy hatfokozatú kézikapcsolású sebességváltón keresztül juttathat el a sofőr a hátsó kerekekre, továbbá található rajta egy fix hátsó szárny és futóműjét is egyedi igények szerint hangolták be. A pontot az i-re a teljesen kézimunkával készített karosszéria teszi fel, amely hozzájárult ahhoz, hogy minden egyes modellt kétezer munkaórába teljen elkészíteni – ez ötször annyi, mint a sima V12 Vantage esetében.

A különlegességet február 8-án árverezik el Párizsban, úgyhogy addig még érdemes lehet gyűjteni.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/