/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nap képe: Ismét egy autómodell, amelyből nem fogunk itthon látni

2017. augusztus 31. 07:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak limitáltan használható, de a darabszámokat tekintve is igen kevés lesz a Donkervoort D8 GTO RS karbonkasztnis modelljéből. A szénszálas kasztnis nyitott négykerekű ultrakönnyűnek és ultradrágának ígérkezik.

Mindig valami eszméletlen művel örvendezteti meg rajongóit és az egész autós társadalmat az apró holland manufaktúra.

A Donkervoort legutóbb a limitált darabszámban gyártásra kerülő D8 GTO RS „Bare Naked Carbon Edition” első példányát mutatta be. A világszerte csupán 15 résztvevős széria első tagja a D8 GTO RS-en alapszik, ám karosszériája teljes egészében szénszálas műanyagból készül, ennek köszönhetően öntömege mindössze 700 kilogramm.

Ha ehhez hozzáadjuk az Auditól származó 2.5 literes TFSI turbómotor 380 lóerejét, egyáltalán nem csoda, hogy az autó 2,7 másodperc alatt katapultál százas tempóra, míg végsebessége eléri a 270 km/órát, ami egy óriás gokartban aligha észrevehetetlen, hosszútávú utazótempó.

Az utcán is gond nélkül használható Donkervoort műremek alábbi példánya kék-fekete karbonmintát kapott, és ára biztosan több, mint az alapot jelentő 182 ezer eurós (55,5 millió forintos) árcédula.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/