/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bemutatkozott az első magyar tervezésű luxus sportkupé

2010. június 23. 18:23   |   Autoblog
címkék:  

A sikeres nemzetközi bemutatkozást követően Magyarországon is leleplezték a fiatal magyar dizájner, Tárnok Zsolt által tervezett olasz gyártású Vulca S sportkupét. Ez az egyike annak a tíz darab autónak, melyet a Faralli & Mazzanti a 27 éves designer tervei alapján készített el. Az autó értéke 107,8 millió forint. Az olasz műhely a budapesti premierre egy különleges kiadást is készített a magyar ügyfeleknek.

Elkészültek a fiatal magyar formatervező, Tárnok Zsolt és az olasz autóműhely, a Faralli & Mazzanti Auto között 2007-ben megkezdett együttműködés nyomán született különleges autó első megrendelt darabjai, melyek közül június 22-én egy Vulca S típusú sportkupét Magyarországon is bemutattak.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése Galéria megtekintése

A mechanikai alapok megegyeznek a Vulca S-ével, vagyis minden tekintetben megfelelnek a mai kor elvárásainak, míg a meghajtásról egy nyugodtabb természetű, de korántsem lassú, 4,4 literes V8-as erőforrás gondoskodik, amely 400 lóerős teljesítményt, 4,6 másodperces gyorsulást, és 260 km/óra feletti végsebességet tesz lehetővé.

Természetesen a Vulca Concorde esetében is különleges figyelem illeti meg a leendő tulajdonost, így megrendeléskor egyedi igényei szerint választhat a különféle színek, anyagok, kiegészítők közül, míg a gyártási idő alatt többször kiutazhat a gyártó műhelyébe, hogy saját szemével lehessen tanúja álmai autója születésének.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

Kapcsolódó cikkek

Autóteszt

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!