/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
daihatsu, elektromos, japán, kisáruszállító, suzuki, toyota

last mile delivery

A nap képe: a Toyota-Daihatsu-Suzuki közös fejlesztésű mini villanyfurgon

időpont:2023. május 23. 15:45

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota, a Daihatsu és a Suzuki együtt mutatták be közösen kifejlesztett akkumulátoros elektromos mini kishaszonjárművüket, amely egyelőre csak Ázsia bizonyos piacain lesz elérhető.

daihatsu, toyota, vios, yaris

vios

Kémfotókon a Toyota új, olcsó szedánja

időpont:2022. július 11. 14:30

szerző:Autoblog

címkék:

A kelet-ázsiai fejlődő piacok számára gyártott, korábban Yaris alapokra épült Viosnak hamarosan bemutatkozik a negyedik generációja.

daihatsu, elektromos, hibrid, hino, plug-in hibrid, toyota

élmenő

Továbbra is a Toyota a világ legnagyobb autógyártója

időpont:2022. január 31. 16:10

szerző:Autoblog

címkék:

A Toyota csoport 2021-ben 10,1%-os növekedést elérve 10 495 000 új autót értékesített világszerte, és ezzel megőrizte 2020-ban visszaszerzett világelsőségét. A Toyota csoport előnye legközelebbi versenytársával szemben 1,6 millió új autó volt.

a nap képe, daihatsu, liberty walk, nissan gt-r, roadster, tuning

Határtalan átalakítás

A nap képe: A kabrió bébi Nissan GT-R

időpont:2020. augusztus 20. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az extrém munkáiról elhíresült Liberty Walk a Daihatsu Copen kei-autóját alakította úgy, hogy a lehető legjobban hasonlítson egy lekicsinyített Nissan GT-R modellre, amely ráadásul tetejét is elvesztette. Ha az eredmény nem is tökéletes, egész jól sikerült a koppintás.

copen, copen gr sport, daihatsu, gazoo racing, japán, toyota

copen gr sport

Mini sportkabrióval erősít a Toyota

időpont:2019. október 15. 19:00

szerző:Autoblog

címkék:

Japánban folytatja a GR Sport modellcsalád bővítését a Toyota. Ezúttal a cégcsoportba tartozó törpeautó-specialista, a Daihatsu arra legalkalmasabb gyártmányát küldték edzőterembe.

autógáz, daihatsu, lpg, terios

GÁZZAL MEGY

A Sivatagi Egér

időpont:2010. október 13. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az összkerékhajtású Daihatsu Terios nálunk is ritka, mint a fehér holló, hát még Németországban. A fahrmitgas.de mégis egy ilyen japán hobbi terepjárót csinosított ki és alakított át gázüzeművé. A Sivatagi Egér nem is néz ki rosszul, simán járnék vele.

daihatsu, euro ncap, honda, mazda, mercedes, renault, törésteszt, volvo

EURO NCAP

Légzsákgondok a Volvónál és a Mazdánál

időpont:2007. december 19. 11:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az Euro NCAP legutóbbi, szigorú törésteszt-sorozatán hat új modell vett részt, a nálunk nem forgalmazott Daihatsu Materia, a Mazda 2, a 2008-as modellévű Honda Civic, a Mercedes-Benz C-osztály, a Renault Laguna, valamint a Volvo V70. A vizsgálatok során a Volvónál és a Mazdánál későn felfúvódó légzsákokkal szembesültek a szakemberek, de mindkét gyártó tett a probléma orvoslásának érdekében. A V70, a Laguna, a C-osztály, valamint a Mazda2 csatlakozott az ötcsillagos autók táborába.

citroen, daihatsu, justy, peugeot, subaru, toyota

TAKARÉKOS ÉS TISZTA

Subaru Justy, a kiskategória új jövevénye

időpont:2007. november 23. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Az új Justy kedvéért a Subaru szakított a szimmetrikus összkerékhajtás - boxermotor párosítással, sőt, a kisautó kategória egyik legolcsóbb (legalábbis az Egyesült Királyságban), legtakarékosabb és legkörnyezetbarátabb modelljét alkotta meg. A Justy 118 g/km-es károsanyag-kibocsátása miatt minden bizonnyal mentesül a tervezett londoni "dugódíj" alól, plusz a szigetországban 5 éves/100 000 km-es garanciát adnak rá. A Justy-t a Daihatsu Sirionból, a Toyota Aygóból és Yarisból, valamint a Citroen C1-ből és Peugeot 107-ből ismerős 69 lóerős, változó szelepvezérléses, 1 literes háromhengeres erőforrás hajtja, átlagfogyasztása 5 liter 100 kilométeren.

daihatsu, frankfurt

OFC-1

Roadster-tanulmányt mutatott be Frankfurtban a Daihatsu

időpont:2007. szeptember 13. 13:23

szerző:Autoblog

címkék:

A Daihatsu OFC-1 jelzésű tanulmánya szokás szerint azt hivatott bemutatni, hogyan nézhet ki a jövő Daihatsu-roadstere. A koncepció igazándiból egy kupé-kabrió, üvegtetejét ugyanis három részben a csomagtartóba lehet hajtogatni. Az OFC-1 sportos megjelenését egy hátsó spoiler és 17 collos felnik emelik ki. Az autó motorházteteje alá egy háromhengeres, turbós, 658 köbcentis benzines hajtómű került, melynek csúcsteljesítménye 64 lóerő. A legnagyobb nyomaték 103 Nm, átlagfogyasztása 4,6 liter száz kilométerenként, az erőátvitel hétsebességes, fokozatmentes CVT-váltón keresztül történik. Galéria a címre kattintva!