/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A nagyszájú marad a Forma 1-ben

2006. szeptember 06. 14:55   |   Autoblog
címkék:  

A száguldó cirkusz kétségkívül egyik legellentmondásosabb személye Flavio Briatore. Csökönyössége, de szakértelme is messze híres.

A száguldó cirkusz kétségkívül egyik legellentmondásosabb személye Flavio Briatore. Csökönyössége, de szakértelme is messze híres.

Az éjszakai klubhálózat tulajdonosa további két évig még biztosan irányítani fogja a francia-istállót. Ideje volt, hogy a Renault és az érintett is nyilatkozzon az ügyben, mert a sajtó már ötször visszaléptette, és ötször maradásra bíztatta a szakembert. Maga Briatore is elismerte, hogy azért is vallottak színt, hogy a média leszálljon róluk és teljes koncentrációval az utolsó négy futamra készülhessenek.

“Örülök, hogy további két évig egyengethetem a Renault F1-csapatának a sorsát. Megtiszteltetés, hogy a vezetők bíznak bennem és a következő időszakban is számítanak rám. Külön öröm számomra, hogy a világ legjobb szakembereivel dolgozhatok együtt és akkor még nem is beszéltem Carlos Ghosn megalkuvást nem ismerő egyéniségéről. 2007-ben továbbra is a legjobbak szeretnénk lenni, azonban ehhez folyamatos fejlesztésekre lesz szükség. Pat Symonds, Bob Bell, Rob White is marad a csapatnál, ami megkönnyítette a döntésemet. “ – nyilatkozta Flavio

Az előbb dicsért Carlos Ghosn, a Renault elnöke szerint a csapat Briatore kezében van a legjobb helyen. “Flavioval a Renault 2005-ben kimagaslóan szerepelt és most is versenyben van mindkét címért. Nagyon örülök, hogy két évig még biztosan ő irányítja a csapatomat.”

Külön érdekesség, hogy Briatore pont akkor hosszabbított a Renault-val, amikor kiderült, hogy a finn tehetség, Kovalainen lép Alonso helyére. Mint ismeretes az olasz külön kérte, hogy az eddigi tesztpilótát ültessék Fisico mellé.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/