/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Toyotához menekülhet Felipe Massa

2007. szeptember 24. 13:05   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso távozása lényegében biztosra vehető a McLarentől, a spanyol miatt folyamatos mozgásban van a pilótapiac.

Minthogy Fernando Alonso immár hét hete egyetlen szót sem váltott főnökével, Ron Denisszel, lényegében biztosra vehető, hogy a kétszeres világbajnok spanyol távozik a McLarentől. Legszívesebben előző istállójánál, a Renault-nál folytatná pályafutását, Flavio Briatore csapatfőnök is minden követ megmozgat ezért, a franciákon kívül azonban számtalan együttessel hírbe hozták már a pilótát.

Legújabban éppen a Ferrarival, több lap feltételezése szerint sem lehetetlen, hogy Alonso 2008-ban Kimi Raikkönen csapattársa lehet Maranellóban. Több se kellett szegény Felipe Massának, a brazil meg nem erősített hírek szerint máris a menekülő útvonalakat keresi, a Toyotával állítólag már meg is kezdte a tárgyalásokat egy 2008-as állásról. A japán-kölni gárdánál Jarno Trulli helye biztos a következő szezonra, Ralf Schumacher szerződése viszont 2007 végén lejár és nem is tervezik a némettel a hosszabbítást.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/