/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Briatore: 60 százalék, hogy Alonso visszatér

2007. november 20. 13:31   |   Autoblog
címkék:  

Végéhez közeledik a Fernando Alonsóért folytatott kötélhúzás, a kétszeres világbajnok nagy valószínűséggel visszatér a Renault-hoz.

Hétfőn a Toyota hivatalosan is bejelentette, hogy Jarno Trulli mellé a GP2-bajnok Timo Glockot igazolta le a 2008-as idényre, a Red Bull után így újabb istálló esett ki a Fernando Alonsóért folytatott versenyfutásból. Pedig a japánok irdatlan pénzt kínáltak a spanyolnak, gyakorlatilag ő diktálhatta volna a feltételeket, a gyenge autó miatt azonban Alonso nemet mondott. Így nagyon valószínűnek tűnik, hogy a kétszeres világbajnok visszatér Flavio Briatoréhez, akivel eddigi legnagyobb sikereit aratta.

“A Renault-nak jövőre biztosan más pilótái lesznek” – jelentette ki a csapatfőnök egy rádióinterjúban. “Annak az esélye, hogy Alonso nálunk versenyez majd, jó hatvan százalék. És nekünk van egy nagy előnyünk is nála, mégpedig hogy már alaposan ismerjük egymást.” Briatore legkésőbb szerdára ígéri a végleges döntés bejelentését, bár azt maga is elismeri, hogy “nem egyszerű” ez az “összeházasodunk, elválunk, majd megint házasodunk” helyzet.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/