/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Briatore: a Renault a legszimpatikusabb csapat

2007. január 30. 14:39   |   Autoblog
címkék:  

A francia istálló ügyvezető igazgatója szerint a Forma-1-nek nyitnia kell a közönség felé, ugyanis ellenkező esetben szép lassan meghal.

Normális esetben -azaz a jelenlegi helyzetet ismerve – a Forma-1 a laikus nézelődő számára a lelátóra korlátozódik. Sőt néha még a sajtó munkatársait is kitiltja egy-egy csapat a bokszból.

Az olasz szakember a csapata és a pilótái bemutatásakor ígéretet tett arra, hogy nem fogja hagyni, hogy kollégái elzárják magukat a külvilágtól. Flavio még ennél is messzebbre merészkedett és egyenesen kritizálta azokat saját környezetében, akik strucc módjára a földbe dugják a fejüket.

“A legszimpatikusabb csapat vagyunk. Olyan a kapcsolatunk a külvilággal, amilyennek lennie kell. A sajtóval és a rajongóinkkal is fantasztikus kapcsolatot ápolunk. Az újságírók szinte bármikor mikrofonvégre kaphatják pilótáinkat, munkatársainkat. Ez a “nyitott ajtó” politikája. Ez az, amire a Forma-1-nek is szüksége lenne.” – nyilatkozta a sorozat zártságára állandóan figyelmeztető olasz, majd folytatta – “Számotokra mindig lesz időnk. A jó és a rosszabb napokon is. A sikeres napokon természetesen könnyebb türelmesnek lenni, a nehezebbeken sokkal több erőfeszítésbe kerül az udvariasság.” – szólt a jelenlevőkhöz

A felvágott nyelvéről ismert milliárdos arra is kitért, hogy szerinte a Forma-1-nek kevésbé kellene a technikáról szólnia. “Az emberek és mi is szórakozni szeretnénk. A Forma-1 nem csak a technikáról szól, hiszen ez egy életstílus, egy állandó háború.  Megnyertük a világbajnokságot, de mégsem azt mondják az emberek, hogy a hengerünk annyira fantasztikus. Ők emberek, egyéniségek és autók küzdelmét látják. A száguldó cirkuszt nem lehet kizárólag technikai alapokra helyezni. Mert egyszerre szórakozás, munka…egyszóval életstílus, a sport világának legnagyszerűbb show-ja.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/