/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Briatore már hajtja a milliókat Alonso megszerzéséhez

2007. szeptember 20. 15:34   |   Autoblog
címkék:  

Flavio Briatore továbbra is azon van, hogy Fernando Alonsót visszaültethesse a Renault-ba, most a főszponzortól kért néhány millió extra eurót.

A jelek egyre inkább arra utalnak, hogy Fernando Alonso a következő szezonra visszatérhet a Renault-hoz. A Daily Express írása szerint Flavio Briatore csapatfőnök legutóbb a főszponzor ING-nél érdeklődött arról, hogy “néhány millió euróval” meg tudja-e emelni támogatását annak érdekében, hogy a kétszeres világbajnok újra francia autóba ülhessen.

Alonso ügyvédei továbbra is tanulmányozzák a mclarenes szerződést, hogy nincs-e benne valami kiskapu, melyre lecsapva meg lehetne spórolni a tekintélyes lelépési díjat. Ez jelentősen megnövelné a Renault-hoz való visszatérés esélyeit is. A holland ING jelenleg évi 22 millió eurót invesztál az istállóba, Briatore szerint ehhez hetet kellene hozzácsapni Alonso visszaszerzéséhez.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/