/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Coulthard volt a leggyorsabb a zárónapon

2007. május 03. 18:17   |   Autoblog
címkék:  

Az egész hetet figyelembe véve a legjobban a Red Bull-Renault tudta a maga javára fordítani a Barcelonában eltöltött néhány napot.

David Coulthard az esőzésekkel tarkított utolsó tesztnapon átvette a stafétabotot az eddig egyeduralkodóként száguldó Ferraritól, és az élen fejezte be a Red Bull-al a napot. Már tegnap is látszott, hogy Webber nagyon gyors, de azért arra nem sokan számítottak, hogy Coulthard megveri a Ferrarit, és az élre áll. Második helyen a McLaren-Mercedes tesztpilótája, Pedro de la Rosa végzett. A spanyol több mint kéttizedet kapott a skót versenyzőtől.

Felipe Massa nem tudta megőrizni tegnapi formáját, és a harmadik helye azt is jelentette, hogy a Ferrarinak nem sikerült minden nap az élen végeznie Barcelonában.

A Renault-t ezúttal Giancarlo Fisichella képviselte. Az olasz negyedik helye bizakodásra adhat okot, főleg úgy hogy a franciák alig négy tizeddel maradtak el az év favoritjának kikiáltott Ferraritól.

A hetedik helyen Christian Klien ért célba. Az eredménye nem is, de az autó elejére szerelt látványos orrkúp nagyon sok ember figyelmét felkeltette.

A mostoha körülmények miatt az istállók a tervezettnél hamarabb visszavonultak a bokszba, és idejekorán elhagyták a Barcelonai pályát.


Barcelona, a teszthét utolsó napja:

1.  Coulthard     Red Bull-Renault    (B)  1:21.066   59
2.  de la Rosa    McLaren-Mercedes    (B)  1:21.267   58
3.  Massa         Ferrari             (B)  1:21.483   38
4.  Fisichella    Renault             (B)  1:21.876   6
5.  Kubica        BMW-Sauber          (B)  1:22.098   55
6.  R.Schumacher  Toyota              (B)  1:22.359   49
7.  Klien         Honda               (B)  1:22.807   80

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/