/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

F1: Nakadzsima mindenkit lepipált Barcelonában

2008. február 22. 09:31   |   Autoblog
címkék:  

A barcelonai tesztelés csütörtöki napján a williamses Nakadzsima Kazuki volt a leggyorsabb. Az első öt egy tizeden belül zárt.

Rendkívül szoros végeredménnyel zárult a barcelonai kollektív Forma-1-es teszt csütörtöki napja. A legjobb időt – némi meglepetésre – a williamses Nakadzsima Kazuki érte el a végre barátságosabbá vált időjárási körülmények között, de még az ötödik Nico Rosbergnek is egy tizeden belüli (95 ezred) volt a hátránya.

A McLarenek a rossz idő miatt szerdán úgy döntöttek, hogy nem köröznek, így csütörtökön nyílt alkalom közvetlen összehasonlításra a wokingiak és a Ferrari között. A csatát ezúttal az ezüst nyilak nyerték, 32 ezredes hátránnyal Heikki Kovalainen lett a második, 55 ezredes lemaradással Pedro de la Rosa a harmadik, míg Felipe Massának a maga 60 ezredes hátrányával a negyedik hely jutott. Fernando Alonso a kilencedik helyen zárt a piros zászlóval kilencszer megszakított napon, Kovalainen és Mark Webber miatt kétszer is meg kellett szakítani a gyakorlást, de ugyanígy Massa és Alonso miatt is szükség volt hasonló lépésre.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/