/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Flavio Briatore megtagadja az adózást

2006. augusztus 10. 10:40   |   Autoblog
címkék:  

Nem elég, hogy a Renault csapatfőnöke a Forma-1-ben is folyamatosan felhívja magára a figyelmet, most az adók miatt is felemelte a szavát.

Flavio, akinek Szardínián több Night Club-ja is van, egy partit rendez tiltakozásul a szigeten szerinte jogtalanul kivetett adók ellen. Az 56 éves olasz felháborítónak tartja, hogy a helyi kormányzat plusz terheket ró többek között a jachtokra, ingatlanokra és a privát repülőkre.

Briatore, aki valószínűleg meg sem tudja számolni már a pénzét egy helyi szinten leadott reklámban elítélte ezeket az adónemeket. “Az adók fejlődést és jólétet hoznak Franciaországnak, Görögországnak, Spanyolországnak és Horvátországnak, de természetesen Szardínia egy helyben topog. A szórakoztatóipar illetve a turisták olyan helyre invesztálnak szívesen, ahol tárt karokkal várják őket, és nem húzzák le róluk az utolsó bőrt is.” – áll a hirdetésben.

A Renault első embere a már említett partira meghívta a volt olasz miniszterelnököt, Silvi Berlusconit is, aki állítólag 70.000 dollárt fizet a villája után a kormányzatnak évente.

Mi már csak arra lennénk kíváncsiak, hogy lebontva mind Berlusconi, mind Flavio mennyit kereshet egy árva nap alatt?

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/