/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Flavio Briatore visszalépése kamu?

2006. augusztus 31. 09:32   |   Autoblog
címkék:  

Tegnap egyes bulvárlapok arról számoltak be, hogy a Renault csapatkapitánya az év végén elbúcsúzik a Forma-1-től. A csapat cáfol.

A pletyka nem véletlenül kapott lábra, ugyanis a közeli hozzátartozók is arról számoltak be, hogy az 56 éves szakember, miután megtudta, hogy rákos és megoperáltatta magát, átértékelte az életét. Több időt szeretne a szeretteivel és főleg kedvesével a 26 éves gyönyörű Elisabetta Gregoraci-val tölteni. Ezek után, ahogy az már lenni szokott elkezdődtek a susmusok és a végén arra a következtetésre jutott néhány öntörvényű újságíró, hogy Briatore 2006 végén biztosan távozik a Forma-1-ből.

A mai napon a Renault cáfolta a csapatfőnökkel kapcsolatos híreszteléseket, hiszen bár igaz, hogy Flavio-nak az idény végén lejár a szerződése de azt valószínűleg még egy évvel meghosszabbítja. A franciák szóvivője elmondta, hogy Briatore valóban panaszkodott a Forma-1 okozta fáradalmakra illetve stresszre, de egy szóval sem említette, hogy emiatt jövő évben kilép  Forma-1-ből. Azaz a többit a sajtó költötte hozzá a történtekhez.

 A milliárdosnak egyébként állítólag egy feltétele van. A felfedezettje, Kovalainen lehessen Giancarlo Fisichella csapattársa az istállónál 2007-ben.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/