/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa 2010-ig a Ferrarié

2007. október 16. 13:31   |   Autoblog
címkék:  

Fernando Alonso bizonyosan nem igazol még jó ideig a Ferrarihoz, az olasz istálló ugyanis 2010 végéig szerződést hosszabbított Felipe Massával.

Hivatalosan még mindig rejtély, hogy Fernando Alonso hol folytatja pályafutását jövőre, annyi azonban bizonyos, hogy a Ferrarinál jó két évig nem lesz számára hely. Pedig egyes pletykák szerint még mindig nem lehet teljesen kizárni azt a lehetőséget, hogy a kétszeres világbajnok a következő szezont kihagyja, ez esetben tervei szerint éppen Felipe Massa autójába ült volna bele a Ferrarinál.

Csakhogy a maranellói istálló kedden szűkszavú közleményben tudatta, hogy már most megállapodott a brazil pilótával az eredetileg 2008 végén lejáró kontraktus meghosszabbításáról, Massa így 2010 végéig biztosan piros overállban marad. Minthogy Kimi Raikkönen szerződése 2009 végéig szól, még egy esetleges kihagyás esetén is kizártnak tekinthető, hogy Alonso a Ferrari pilótája legyen.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/