/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Húzd le magad a klotyón, Fernando! (videóval!)

2007. július 23. 13:11   |   Autoblog
címkék:  

A vasárnapi Európa Nagydíjon Fernando Alonso kőkemény manőverrel előzte meg néhány körrel a leintés előtt az addig vezető Felipe Massát, az érintettek emiatt alaposan összebalhéztak a mérlegelésnél. A 20 Minuten című svájci újság elkészítette a beszélgetés rövid kivonatát, mely a címre kattintva olvasható!

A vasárnapi Európa Nagydíjon Fernando Alonso kőkemény manőverrel előzte meg néhány körrel a leintés előtt az addig vezető Felipe Massát, az érintettek emiatt alaposan összebalhéztak a mérlegelésnél. A 20 Minuten című svájci újság elkészítette a beszélgetés rövid kivonatát, a lap szerint valahogy így hangozhatott a vita.

Alonso: Szándékosan, szándékosan csináltad!
Massa: Húzz el, menj és húzd le magad a klotyón. Megnyerted a versenyt, úgy viselkedsz, mint egy hülye.
Alonso: Ezt egyszerűen nem csinálhatod.
Massa: Tanulnod kell…
Alonso: …az egyetlen, akinek tanulnia kell, az te vagy. Három kör és kis híján mégis ötödik lettél? Ugyan már… Szuperül csináltad!
Massa: Igen, igen és Barcelonában is szándékosan csináltam mindent. Tanulnod kell, tanulnod!

Alonso később elnézést kért Massától, elismerte, hogy kicsit elszálltak az idegei. Nem valószínű ezzel együtt sem, hogy valaha is barátok lesznek…

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/