/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Lenyűgöző az új Ferrari

2008. január 18. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari brazil pilótáját, Felipe Massát a jerezi teszten lenyűgözte az F2008-as, mely a lassú kanyarokban sokkal jobban kezelhetőnek tűnik számára.

A Forma-1-es csapatok csütörtökön befejezték jerezi kollektív tesztjüket, melyen csupa pozitív élményt gyűjtött az új Ferrariról Felipe Massa. Az eredmények alapján mondjuk az új McLaren hajszálnyival gyorsabbnak tűnt a maranellóiak konstrukciójánál, az olaszok azonban híresek arról, hogy csak az első versenyen mutatják meg az autó valódi képességeit.

“Ez az autó nagyon bejön nekem” – lelkendezett Massa az F2008-assal kapcsolatban. “Mindenekelőtt a lassú kanyarokban tettünk nagy lépést előre, ezekben az autó sokkal jobban viselkedik. A gyors fordulókat illetően a gép ugyanolyan jó, mint tavaly, egyértelmű tehát a fejlődés 2007-hez képest. Egyelőre egyetlen gyengéjét sem látjuk az autónak, jó úton járunk!”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/