/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Még nyugodtan világbajnok lehetek

2008. március 27. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Felipe Massa az eddigi két versenyen gyűjtött nulla pontja ellenére sem adta még fel világbajnoki álmait.

A 2008-as Forma-1-es idény nem egészen úgy kezdődött Felipe Massa számára, ahogy tervezte: a Ferrari brazil pilótája még egyetlen pontot sem gyűjtött, Ausztráliában műszaki hiba miatt állt ki, Malajziában pedig kicsúszott. Massa állítja, nem hibázott a hetes és nyolcas kanyar kombinációjában, a szakértők, köztük Jackie Stewart azonban úgy vélik, a brazil egyszerűen túl sok gázt adott, a kipörgésgátló hiánya miatt pedig ezért önálló életre kelt a Ferrari hátulja.

Massa a szepangi versenyt követően hazarepült Brazíliába, ahol összeszedte gondolatait. “Nagyon frusztráló volt, de ahogy a mondás is tartja, ilyen a versenyzés” – mondta Massa saját szezonnyitójáról. “Láttuk, hogy mindenkinek lehet jó és rossz napja, ez az idény úgy indult, hogy nem nekem jött ki a lépés. De még 16 verseny van hátra, melyeken akár 160 pontot lehet gyűjteni, a folytatásban mindent meg fogok tenni, hogy a lehető legtöbb pontot hozzam vissza és újra esélyesként harcoljak a vb-címért.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/