/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Nem tud csodát az új orr

2008. április 25. 12:31   |   Autoblog
címkék:  

Felipe Massa figyelmeztette a Ferrari rajongóit, hogy ne várjanak csodát az istálló forradalmi orr-kialakításától.

Felipe Massa előre szólt: senki ne várjon csodát a Ferrari új orr-részétől. A brazil pilóta szerint az új elem, melyet a múlt heti barcelonai teszten vetettek be először, nem befolyásolja különösebben a maranellói gárda Spanyol Nagydíjra vonatkozó esélyeit, csupán egy kis aerodinamikai előnyt jelent.

“Múlt héten elsősorban a beállításokon dolgoztunk” – utalt vissza Massa a múlt heti eseményekre. “Kipróbáltuk az erre a hétvégére szánt gumikeverékeket is, összességében nagyon elégedett voltam az autó egyensúlyával, amit a mérnökökkel közösen sikerült megtalálnunk. Tökéletes alapról vághatunk neki a hétvégének. Én voltam az első, aki kipróbálhatta az új orr-elemünket, mindenki erről beszélt, mert kifejezetten látványos újításról van szó. Valójában azonban csak egy apró lépést jelent előre a teljesítményünket illetően, nem ettől leszünk körönként egy másodperccel gyorsabbak. Amúgy sem hiszem, hogy egy szimpla alkatrész erre valaha is képes lenne. Ez a mostani fejlesztés csak egy a sok közül, mellyel az aerodinamikai részlegünk előállt, sokszor csak észrevehetetlen módon újítunk, ez most kicsit látványosabb. Ennyi.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/