/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Örülök a McLaren büntetésének!

2007. szeptember 27. 11:40   |   Autoblog
címkék:  

Felipe Massa boldogan vette tudomásul a McLarenre a kémügyben kirótt büntetést, mely szerint kizárták az istállót a világbajnokságból.

A világbajnoki címért harcoló négyesből Felipe Massának a legrosszabbak az esélyei a győzelemre, a Ferrari brazilja áll ugyanis momentán a negyedik helyen. A dél-amerikai pilóta boldogan vette tudomásul, hogy a kémhistória miatt a nagy rivális McLarent kizárták az idei világbajnokságból, szerinte ettől kicsit sem jelentéktelenebb a konstruktőri világbajnoki cím.

“Belgiumi első és második helyünk kiváló eredmény volt a csapat számára, azzal ugyanis, hogy a McLaren nem támadta meg a kizárásáról szóló döntést, megnyertük a világbajnokságot. Örülök ennek az egésznek, mert mindenki roppant kemény munkát végzett ebben az évben, a fiúk megérdemelték ezt a címet. Én úgy érzem, a McLarennél azért nem fellebbeztek, mert rájöttek, nem lenne túl jó ötlet, ha valamit rosszul csináltál, meg kell bűnhődnöd érte. Attól, hogy nagy riválisunkat kizárták, nem értéktelenedett el a diadal, mi legalább elmondhatjuk magunról, hogy a szabályokat betartva nyertünk.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/