/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massa: Sokkal több lesz a baleset

2007. november 16. 11:31   |   Autoblog
címkék:  

Felipe Massa szerint a 2008-tól érvényes új szabályok biztonság tekintetében visszalépést jelentenek az előző évekhez képest.

2008-tól új, egységes elektronikai rendszert vezetnek be a Forma-1-ben, a kipörgésgátló és egyéb, a pilótákat segítő kütyük használata tilos lesz. A mezőny az e heti, barcelonai teszten ismerkedhetett először a kipörgésgátló nélküli autókkal, az ilyet életében először vezetett Felipe Massa szerint lesznek gondok a következő szezonban.

“Érdekes lesz” – mondta Massa. “A gázpedál eddig olyanformán működött, mint egy gomb, tövig lehetett nyomni mindenféle következmény nélkül. Mostantól viszont annyira óvatosnak kell lennünk, amennyire csak lehet, különben komoly következményekkel kell számolni. A köridők érdekes módon egyből jónak tűnnek, ami azt mutatja, hogy jó úton haladunk a jobb lábak “behangolásában”. Biztonsági szempontból viszont a kipörgésgátló betiltása visszalépésnek tűnik számomra: vizes versenyeken sokkal több balesetre lehet majd számítani.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/