/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Massát nem érdekli Coulthard rekordja

2007. május 07. 12:50   |   Autoblog
címkék:  

A brazil Felipe Massa nem tulajdonít különösebb jelentőséget annak, hogy az utolsó barcelonai tesztnapon a Red Bullok elnáspángolták a favoritnak gondolt Ferrarit.

Massa már a szezonnak is úgy vágott neki, hogy a vállán ott tornyosult az a teher, amit meggondolatlan nyilatkozatokkal Prost, Piquet, illetve Ecclestone aggatott rá. A három szakember kijelentette, hogy az évad legnagyobb esélyese ő. Ezután következett a Malajziai Nagydíj, ahol nagyot hibázott, ellenben a csapattárs, a finn Kimi Raikkönen egyre jobban belelendült a Ferrari mozgatásába.

Természetesen a malajziai fiaskó után több kritika, mint dicséret érte, de a brazil tehetség összeszedte magát és azóta már túl van idei első futamgyőzelmén is. Massa a sikere után már magabiztosabban nyilatkozik, és biztos abban, hogy továbbra is a Ferrari a leggyorsabb a mezőnyben.

“Nem érdekel minket Coulthard rekordja. Tudom, hogy mire képes a Ferrari és azt is, hogy az autó már a fejlesztések előtt is nagyon gyors volt, de most még tovább gyorsult.”

Massát a McLaren-Mercedes kétségkívül különös orr-része sem hatotta meg. “Valóban figyelemfelkeltő, és ki is vívta az emberek csodálatát, de a mi autónk is fejlődött, és gyorsabbak is vagyunk náluk. Ettől függetlenül a McLaren komoly erőt képvisel, de bízok abban, hogy a teszten elért teljesítményt megismételjük és nyerünk.”

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/