/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Miért foglalkozik mindenki a másikkal?

2007. január 03. 16:42   |   Autoblog
címkék:  

Az ember azt gondolná, hogy mindegyik csapatnak megvan a maga baja. Aztán a nyilatkozatok ráébresztik, hogy nem is magukkal foglalkoznak.

Most az éjszaka embere, Flavio Briatore, – aki nem mellékesen a Renault ügyvezető igazgatója – szólalt meg. Természetesen most sem a saját portája körül söprögetett, hanem a McLaren-Mercedes esélyeit latolgatta.

Mint az már régóta ismert, a wokingi alakulat Alonso-Hamilton párosítással fut neki a 2007-es esztendőnek, és mindenki gyors sikereket remél a duótól. Igen ám, de sajnos az élet és főképp az autósport ennél bonyolultabb. A McLaren attól még nem fog szárnyalni, hogy két tehetséges pilótát szerződtetett. Gondoljunk csak vissza. Az idén a Ferrarihoz menekült Raikkonen semmivel sem kisebb tehetség, mint az előbb említett két versenyző és mégsem tudott igazán maradandót alkotni a csapatnál eltöltött öt év alatt.

Erre világít rá Briatore is a nyilatkozatában: “Nehéz év előtt áll a McLaren. Az nem old meg mindent, hogy megszerezték a mezőny egyik legjobbját. Az istállónak mindig fantasztikus sofőrjei voltak. Gondoljunk csak Raikonnenre. Folyamatosan azt éreztették a világgal, hogy olyan erősek, egységesek mint még soha. Mindig az elsők közt hozták nyilvánosságra a felállásukat, aztán a szezon kezdetén jött a kijózanodás. Tavaly is láthattuk, hogy rengeteg probléma nehezíti a munkájukat. Úgy érzem, hogy ezek az idei évben sem fognak egy csapásra megszűnni.”

Az olasz szakember a Ferrariról is szólt pár mondatban:  “A Ferrari Schumacher és Ross Brawn távozásával közel sem lesz olyan versenyképes, mint az elmúlt években. Ők ketten fantasztikus munkát végeztek és emellet,t össze is tartották a közösséget” – fejezte be Briatore

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/