/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Öldöklő harc várható a Ferrarinál

2006. november 28. 06:23   |   Autoblog
címkék:  

Eddig egyértelmű volt a helyzet. Bárki került az olaszokhoz, Schumacher maradt az elsőszámú pilóta. Azonban, jövőre más lesz a helyzet. Vajh ki lesz a csapat igazi favoritja?

Igen nagy kockázatot vállalt be a Ferrari vezetése, amikor úgy döntött, hogy Massa mellé egy másik hatalmas tehetséget, a finn Kimi Raikkonent leigazolja. A brazil, amíg Schumacher versenyben volt a világbajnoki címért, hűségesen szolgálta “gazdáját” és tényleg mindent megtett, hogy a német az élen fejezze be az utolsó évadát.

Viszont, amint leintették az utolsó futamon a kockás zászlóval, kijelentette, hogy a következő szezonban nem kegyelmez Raikkonennek. “Kimi nem Schumacher. Nem fogom hagyni, hogy átgázoljon rajtam.”. Azért a McLaren-Mercedes pilótájának sem kell a szomszédba mennie a találó és az ellenfélben mély nyomot hagyó szavakért. “Bízok magamban és szerintem akár már az első évben világbajnok lehetek a Ferrarival.”- nyilatkozta

Már most is látszik, hogy a két versenyző közt folyamatosan nő a feszültség, és ha ők és a csapat sem vigyáz, akkor a két kakas összetűzéséből beláthatatlan dolgok következhetnek be. Magyarra fordítva, ha nagyon jó lesz a Ferrari, ismerve a két pilóta kvalitásait, egymástól lopkodják majd el a pontokat, ami egy nevető harmadiknak a malmára hajtaná a vizet. Egy még ennél is rosszabb forgatókönyv szerint a nagy akarásnak nyögés és sokszor egymás kiejtése lenne a vége, ami könnyen szétforgácsolhatja a csapatot.

Az sem megnyugtató körülmény, hogy mind Raikkonen mind Massa hajlamos elragadtatni magát, amikor szándékosan vagy éppenséggel véletlenül keresztbetesznek nekik. Emlékezzünk csak vissza, hogy mi történt, amikor 2005-ben a brazil összetűzésbe keveredett a már visszavonult Villeneuve-vel. Vagy arra, amikor a finnt Montoya többször is veszélybe sodorta és ezért verbálisan igen keményen megkapta az áldást. Sőt, egyesek szerint Montoya viselkedése miatt került el a McLaren-Mercedestől az idény kellős közepén.

Összegezve az elmondottakat, valakik biztosan jól járnak azzal, hogy a Forma-1 egyik legjobb csapatánál vérre menő harc fog folyni. És, hogy kik? Hát mi, a nézők.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/