/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ötszázmillió forint egy napért

2006. december 20. 10:53   |   Autoblog
címkék:  

A sajtó szerint ennyit fizetett Ron Dennis Flavio Briatore-nak azért, hogy egy napig tesztelni hagyja Alonso-t.

Miután Alonso a Jerezi-teszthetek utolsó napján magára ölthette a McLaren overallját, a média, találgatásokba kezdett. Vajh mégis hogyan vette rá Ron Flaviot arra, hogy a spanyol versenyzőt egy napra az istállójához engedje?

Természetesen Flavio Briatore hallván a találgatások erősödő hangját, kijelentette, hogy csupán baráti gesztusról volt szó. Ha ezt nem az olasz mondaná, még el is hinné az ember, azonban a Renault csapatfőnöke nem éppen a szavahihetőségéről híres.

A szakember így nyilatkozott a Dario As-nak: “Öt évig vezetett nálunk és összesen négy világbajnoki cím megszerzésében vállalt oroszlánrészt. Teljesen természetes, hogy az ő kérésére már nem mondhattam nemet. Ennyi a történet.” Az interjúban további kérdésekre is válaszolt Briatore. Arra a feltevésre, miszerint mi nehezebb feladat. Fisichella-val világbajnoki címet nyerni vagy a politikában eredményesnek lenni így válaszolt a politikával néha-néha nyíltan összekacsintó nagyfőnök. “Sosem volt dolgom a politikával, de úgy gondolom, hogy Giancarloval nagyon nehéz lesz megszerezni a vb-trófeáját.”

A másik fél, azaz a mindig résen lévő sajtóorgánumok nem hiszik, hogy Briatore ingyen és bérmentve engedte el Alonso-t. A német Bild belső informátorra hivatkozva úgy tudja, hogy Ron Dennis a szóban forgó néhány óráért 2,5 millió dollárt, azaz közel fél milliárd forintot csúsztatott Flavio zsebébe. Ő és Alonso sem nyilatkozott még. Mivel a Bild fajsúlyát tekintve a magyar Blikknek felel meg, nem vehetjük mindegyik sorát Szentírásnak. Viszont ha az érme másik oldalát nézzük, akkor Briatore szava legalább annyira megkérdőjelezhető.

Mindenkire rá van bízva, hogy melyik félnek hisz. Nekünk nem tisztünk a véleményformálás, mert az már publicisztika lenne.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/