/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Todt: sosem volt második számú pilótánk

2006. december 11. 10:28   |   Autoblog
címkék:  

Nagyon érdekeset nyilatkozott a minap Jean Todt, a Ferrari istállótól. Szerinte a Ferrarinál soha nem volt még első illetve másodikszámú pilóta.

Azt már régóta tudjuk, hogy Raikkonen és Massa az olasz csapatnál egyenlő lapokkal indul. Nincsen egyikük kezében se egy Ferraritól kapott ász, amellyel a másik kártyalapjait értéktelenné tennék. Todt, most egy kicsit az új szerzeményt kenegette: “Nagyon jó előérzetem van Kimivel kapcsolatban. Szerintem jól fogja magát érezni nálunk és ez majd a teljesítményén is meglátszik majd. Az én és a ki feladatunk lesz, hogy a lehető legjobb környezet biztosítsuk neki a kitűzött céljai eléréséhez.” – nyilatkozta a francia

Ezután kitért arra, hogy hosszútávon terveznek Raikkonennnel, ő személy szerint annak örülne ha a finn tíz évig a csapat kötelékében maradna. Újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy nincsen első meg másodikszámú pilóta és ami a legérdekesebb, szerinte soha nem is volt a Ferrari történetében.

“Felipe a Ferrarinál fog versenyezni, Kimi a Ferrarinál fog versenyezni.  – még sosem volt elsőszámú pilóta a Ferrarinál.” – próbált szembemenni az általános vélekedéssel Todt. “Az idő majd eldönti, hogy melyik versenyzőnek lesz több esélye a világbajnoki címért harcolni”- fejezte be a Ferrari világhírű szakembere

Ez a nyilatkozat, már ami a jelenlegi Ferrarit érinti egybevág azokkal a szakértői mondatokkal, amelyek szerint egyáltalán nem lefutott a csapaton belüli rivalizálás, ugyanis Felipe Massa Michael Schumacher oldalán igazi klasszissá nőtte ki magát. Kétségkívül a finn Kimi Raikkonen is az, de a kérdés továbbra is nyitott sok ember szerint. Ki viszi el a pálmát a csapaton belül? Néhány futam után erre már konkrét választ adhatunk majd.

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/