/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

2024-es IndyCar tabella állása az Ontario Honda Dealers Indy Toronto után

2024. július 22. 10:52   |   Autoblog
címkék:  

A hétvégi negyedik helye ellenére Alex Palou továbbra is vezeti az NTT IndyCar bajnokságot.

A 2024-es NTT IndyCar Series 12 futama után a bajnokság most szünetre vonul, mielőtt augusztus 17-én visszatérnének a Bommarito Automotive Group 500-on a Worldwide Technology Raceway Madisonban, Illinois államban.

A bajnoki tabellát tekintve a szezon 12. fordulója után Alex Palou továbbra is vezeti a bajnokságot a Chip Ganassi Racing Team számára. Annak ellenére, hogy a hétvégén Torontóban a negyedik helyen végzett, Palou még mindig kényelmesen vezet.

A bajnokság második helyéért folyó csata egyre élesedik, mivel Will Power csak a 12. helyért küzdött ezen a hétvégén. Power gyenge helyezésével csökkent az előnye a harmadik helyhez képest, Scott Dixon pedig a harmadik helyen zárt, és már négy ponttal van lemaradva Power mögött.

A hétvégi torontói győzelem után Colton Herta már a negyedik helyen áll az IndyCar bajnokságban, mindössze négy ponttal lemaradva Dixon mögött. Még hátrébb Pato O’Ward az ötödik helyen áll 14 ponttal lemaradva Herta mögött.

Az első ötön kívül Scott McLaughlin a hatodik helyen áll, miután a hétvégén DNF-et szenvedett. A hetedik helyen Kyle Kirkwood áll, miután a hétvégén a második helyen végzett.

Az első tízben Josef Newgarden a nyolcadik, Alexander Rossi a kilencedik, majd Santino Ferrucci a tizedik.

Borítókép: hondaindy.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/