/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

2024-es NASCAR All-Star verseny eredménye a North Wilkesboro Speedway-en

2024. május 21. 11:19   |   Autoblog
címkék:  

Joey Logano összesen 1 millió dollárt gyűjtött össze magának, miután megnyerte a North Wilkesboro-i All-Star versenyt.

200 kör után véget ért a NASCAR Cup Series All-Star verseny North Wilkesboróban. Joey Logano lett az, aki az All-Star Race megnyerése után 1 millió dollár plusszal távozik a bankszámláján.

 

Denny Hamlin a második helyen ért célba, miután egyszerűen nem volt elég, hogy rajta maradjon Loganón. A momentum jelenleg Chris Bueschernek kedvez, aki újabb top 5-ös helyezést ért el.

Kyle Larason lehet, hogy a nap korábbi részében Indianapolisban szerepelt egy IndyCarral, de a napot egy NASCAR-ban fejezte be, és végül negyedik lett az All-Star Race-en.

Ryan Blaney volt a harmadik Ford-pilóta az első ötben, mivel ő zárta az első ötöt. Bubba Wallace nem sokkal maradt le az első ötről, végül a hatodik helyen zárt.

Ross Chastain a hetedik helyen futott be, egy egész másodperccel megelőzve Chase Elliottot a nyolcadik helyen. Michael McDowell a kilencedik helyen végzett, míg Kyle Busch a tizedik helyen zárta le az első tíz helyezettet.

Borítókép: Jim Dedmon-USA TODAY Sports

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/