/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

25 új modellel készül a GM

2009. augusztus 14. 14:06   |   Autoblog
címkék:  

Az új General Motors nagyszabású modelloffenzívával készül a következő két évben, 2011-ig a Chevrolet 10, a Buick és a GMC ugyancsak 10, míg a Cadillac 5 új modellt vezet be az észak-amerikai piacra. Az újdonságok között lesz zéró emissziójú villanyautó (Chevrolet Volt), plug-in hibrid, valamint jó néhány kompakt SUV és crossover modell. A GM azt is közölte, hogy Volt villanyautója az első szériagyártású személyautó, amely három számjegyű fogyasztást tud elérni (városban 230 mpg, tehát 1 l/100 km).

Az új General Motors elnöke és vezérigazgatója, Fritz Henderson bejelentette azt is, közelebb szeretnének kerülni a fogyasztókhoz, ezért az interneten számos nyílt fórumot hoztak létre. A cég FastLane blogjában (fastlane.gmblogs.com) indult a Lab microsite, ahol a GM tervező csapata közzé teszi a jövőbeni projekteket. A tervezőmérnökökkel közvetlen kommunikációra nyílik lehetőség, a „legjobbakat" pedig mélyebben is bevonják a projektekbe. A www.gmreinvention.com/ weboldal „Tell Fritz" szekciójában pedig bárki megoszthatja ötleteit, gondolatait és javaslatait a GM első emberével, aki reagál is a felvetésekre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/