/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

36 métert zuhant egy smartra, túlélte

2007. május 24. 13:41   |   Autoblog
címkék:  

Ilyen azért nincsen. Legalábbis ép ésszel felfoghatatlan, hogy vannak olyan szerencsés emberek, akik 12 emeletet zuhannak és nem halnak bele. Ehhez valami nagyon jót kell tenni az életben, és soha többé nem menni erkély vagy ablak közelébe. A 25 esztendős Darko Mirinovic valószínűleg tartani fogja magát ehhez, a helyszínre érkező doktorok alig akarták elhinni, hogy a szlovén fiatalember túlélt egy 36 méteres repülést. És hogy mi mentette meg az életét? Egy az erkélye alatt parkoló smart fortwo, úgyhogy a kisautóra ezentúl nyugodtan mondhatjuk: nemcsak utasait védi, hanem kiválóan beválik biztonsági hálónak is. Hogy a tulajdonosnak amúgy volt-e biztosítása, arról nem érkezett hír.

(Forrás, fotó: autoblog.com)

Ilyen azért nincsen. Legalábbis ép ésszel felfoghatatlan, hogy vannak olyan szerencsés emberek, akik 12 emeletet zuhannak és nem halnak bele. Ehhez valami nagyon jót kell tenni az életben, és soha többé nem menni erkély vagy ablak közelébe. A 25 esztendős Darko Mirinovic valószínűleg tartani fogja magát ehhez, a helyszínre érkező doktorok alig akarták elhinni, hogy a szlovén fiatalember túlélt egy 36 méteres repülést. És hogy mi mentette meg az életét? Egy az erkélye alatt parkoló smart fortwo, úgyhogy a kisautóra ezentúl nyugodtan mondhatjuk: nemcsak utasait védi, hanem kiválóan beválik biztonsági hálónak is. Hogy a tulajdonosnak amúgy volt-e biztosítása, arról nem érkezett hír.

(Forrás, fotó: autoblog.com)

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/