/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

700 ezer kilométeres Mercedes Vito

2008. május 19. 14:31   |   Autoblog
címkék:  

A most jubiláló példány leghosszabb menete a tunéziai Hammametbe vezetett – repülni nem szerető emberek mentek vele szabadságra.


Göttingenben kis ünnepség keretében adtak át egy oklevelet és kitűzőt Christian Jaepnek, aki egy nem mindennapi Mercedes-Benz tulajdonosa: a Vito 115 CDI hétszázezer kilométert futott, azaz, mint Jaep úr kacsintva mondja, épp be van járatva.

Ez nagyjából megfelel egy Föld-Hold oda-vissza utazásnak, és nagyobb javítás nélkül sikerült elérni. Jaep úr három Vitója kirándulásokra viszi az utasokat, és reptéri transzfert teljesít. A most jubiláló példány leghosszabb menete a tunéziai Hammametbe vezetett – repülni nem szerető emberek mentek vele szabadságra.

A Vito második nemzedéke, kétféle tengelytávval és háromféle karosszéria-hosszúsággal, 2003 óta szerepel a piacon. Ötféle hajtóművel kapható, például CDI-dízelekkel (95 – 204 LE) és egy benzinessel (258 LE). Mellette szól a bőséges biztonsági felszerelés, amelynek része az adaptív ESP is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/