/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A 2024-es Emilia Romagna Nagydíj kezdési időpontjai

2024. május 16. 10:14   |   Autoblog
címkék:  

Hétvégén Imolában rendezik meg az idei első európai versenyt, ahol a reflektorfény a hazai pályán szereplő Ferrari csapatán lesz, akik látványos fejlesztésekkel vágnak neki a versenyhétvégének.

A tavalyi extrém időjárási körülmények miatt törölt imolai verseny idén visszatér. Ez lesz az év első európai versenye, ami arra késztet mindenkit, hogy visszatérjünk jól megszokott európai menetrendhez.

A hazai csapat, a Ferrari kerül a reflektorfénybe ezen a hétvégén, mivel jelentős frissítésekkel készülnek. Vajon mennyire teszi őket versenyképesebbé a Red Bull ellen, és ki ünnepelhet majd a dobogó legfelső fokán Imolában?

Az Emilia-Romagna Nagydíj 2024. május 17-től, péntektől május 19-ig, vasárnapig tart. Pénteken az első és a második szabadedzés zajlik. Szombaton a harmadik szabadedzés 12:30-kor kezdődik, majd délután 16:00-kor kvalifikáció következik. A verseny május 19-én, vasárnap 15:00-kor veszi majd kezdetét.

Borítókép: XPBimages

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/