/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

A Ferrari csapatfőnöke „hatalmas harcot” jósol az év hátralévő részére

2024. szeptember 09. 06:05   |   Autoblog
címkék:  

A Red Bull erősen kezdte a szezont, ám nyolc futammal a vége előtt felpörgött a világbajnoki küzdelem.

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur azt jósolta, hogy a jelenlegi F1-es szezon hátralévő részében „hatalmas harc” lesz az élmezőnyben.

A Red Bull szezon eleji előnye semmivé foszlott, a Milton Keynes-i bázisú alakulat az elmúlt hat verseny egyikén sem állt fel a dobogó legfelső fokára.

A Ferrari legutóbb Monzában tudott győzni, míg a McLaren és a Mercedes szintén az élmezőnyben harcol.

457257843_547984844245222_5379413564188193512_n

Bár az Olasz Nagydíjon sikerült elhárítania a Ferrari aktuális formájával kapcsolatos kérdéseket, Vasseur habozott megjósolni, hogy a folytatásban is versenyben lesznek-e a futamgyőzelmekért.

„Úgy gondolom, hatalmas hiba lenne bármilyen következtetést levonni vagy változtatni a terven [a monzai győzelem után]” – mondta Vasseur a médiának, többek között a RacingNews365-nek.

„Abu Dhabiig még nagyon hosszú út van hátra, körülbelül 450 pont van terítéken. Annyira szoros a küzdelem – őszintén szólva, néhány évet  lehúztam már a boxfalnál ülve, de azt hiszem, ez az első alkalom az F1-ben, hogy jelen helyzetben nyolc versenyző nyerhet futamot, baleset vagy anélkül. Négy csapat képes nyerni vagy a dobogóra állni, és ez versenyről-versenyre változik” – jelentette ki az olasz csapatfőnöke.

Fotó és borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Próbáld ki nálunk a sportfogadást! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/